Τα πρόσωπα του γραφείου

HomeΠροφιλΤα πρόσωπα του γραφείου

Σίλια Δ. Γκαγκαδέλη Δαλάκογλου

Η Σίλια Δ. Γκαγκαδέλη Δαλάκογλου αποφοίτησε από τη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 1980. Την ίδια χρονιά εγκαταστάθηκε στην Ανάβυσσο, όπου ίδρυσε μαζί με τον Θεόδωρο Δ. Δαλάκογλου, το τεχνικό γραφείο Δαλάκογλου, με κύριο αντικείμενο τις μελέτες και επιβλέψεις ιδιωτικών έργων. Το 1988 ίδρυσαν επίσης την κατασκευαστική εταιρία “Αλκυών Οικοδομική Ο.Ε.” με κύριο αντικείμενο την κατασκευή πολυκατοικιών και συγκροτημάτων κατοικιών.

Θεόδωρος Δ. Δαλάκογλου

Ο Θεόδωρος Δ. Δαλάκογλου αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, αλλά εξάσκησε για λίγο χρόνο τη σχετική δραστηριότητα, αφού εγγράφηκε στη σχολή Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και έκτοτε απασχολήθηκε με τις εργασίες του Τχνικού Γραφείου Δαλάκογλου και την κατασκευαστική εταιρία “Αλκυών Οικοδομική Ο.Ε.”. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο και δημοσιεύσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν στην περιοχή της Αναβύσσου.

Σμαρώ Θ. Δαλάκογλου

Η Σμαρώ Θ. Δαλάκογλου αποφοίτησε από τη σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 2009. Το 2006-2007 παρακολούθησε μαθήματα στο Πολυτεχνείο της Βαλένθια της Ισπανίας στα πλαίσια του προγράμματος erasmus. Το 2010 συνέχισε τις σπουδές της στο Πολυτεχνείο της Σεβίλλης της Ισπανίας, όπου παρακολούθησε μεταπτυχιακό με θέμα την πρωτοπορία στην αρχιτεκτονική, την τεχνολογία και το design. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο ΕΜΠ, έκανε πρακτική στο οικογενειακό τεχνικό γραφείο, όπου εργάζεται μετά τις σπουδές της και είναι πλέον υπεύθυνη του αρχιτεκτονικού τμήματος του γραφείου.

Δημήτριος Θ. Δαλάκογλου

Ο Δημήτριος Θ. Δαλάκογλου αποφοίτησε από τη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου το 2014. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο ΕΜΠ, έκανε πρακτική στο οικογενειακό τεχνικό γραφείο, όπου εργάζεται μετά τις σπουδές του και είναι πλέον υπεύθυνος του τμήματος στατικών και τοπογραφικών μελετών του γραφείου και των επιβλέψεων και κατασκευών.